Verzending & retourneren

Verzendkosten binnen Nederland

Voor het verzenden van je bestelling per brievenbuspost bij een bestelling vanaf €45 rekenen we geen kosten. Komt het uiteindelijke totaal van jouw bestelling onder dat bedrag uit, rekenen we slechts €2,95 verzendkosten. Omdat alle sieraden handgemaakt zijn, zal de verwerking 1-2 werkdagen duren. Tijdens de feestdagen kan het zijn dat de bezorging via de verzendmaatschappij langer duurt in verband met drukte.  

Voor een brievenbus pakketje met Track&Trace code kun je de optie ‘standaard met Track&Trace’ kiezen voor €3,95.

De brievenbus verzending geschiedt op eigen risico. BEE the label zorgt uiteraard voor de best mogelijke verpakking, maar wordt niet aansprakelijk gesteld voor verloren of vertraagde verzendingen na levering aan de verzendmaatschappij. Daarnaast is de klant verantwoordelijk voor het opgeven van het juiste adres. In geen geval kan BEE the label aansprakelijk worden gehouden voor niet ontvangen bestellingen als het opgegeven adres niet juist is opgegeven door de besteller. Controleer dit altijd goed.

Mocht een bestelling niet door de brievenbus passen, dan rekenen wij 5,95 verzendkosten. Voordat het pakket wordt verzonden nemen wij hierover contact met je op.

Verzendkosten naar andere Europese landen

Voor het verzenden van je bestelling via een brievenbuspakketje rekenen we €4,95. Voor het verzenden van een pakketpost €12,95.

Retourneren

Alle bestellingen kunnen geretourneerd worden binnen 14 dagen na bezorging door een e-mail naar support@beethelabel.com te sturen. Producten kunnen alleen worden geretourneerd indien ongebruikt en in originele verpakking. Nadat jouw retour gestuurde item(s) door ons ontvangen zijn, zullen we het aankoopbedrag (excl. verzendkosten) overmaken naar jouw account. Alle op maat gemaakte sieraden kunnen niet geretourneerd worden.

Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor rekening van de koper. Indien een retourpakket niet aankomt dien je een verzendbewijs te kunnen overleggen.